MFG, vodeća firma u području obnovljivih izvora energije, s uzbuđenjem kreće u distribuciju inovativnih proizvoda iz područja obnovljivih izvora energije. Posvećeni smo promociji održivih rešenja i omogućavanju pristupačnosti ovih proizvoda širokom krugu kupaca. Zaronimo u zamršenost našeg procesa distribucije i raznih metoda koje koristimo.

Kakve usluge nudimo u ovom segmentu?

 • Strateška partnerstva: MFG uspostavlja snažne odnose s renomiranim proizvođačima i dobavljačima u sektoru obnovljive energije. Pažljivo biramo partnere koji su u skladu s našom predanošću kvaliteti, pouzdanosti i vrhunskoj tehnologiji. Ova partnerstva omogućuju nam pristup raznolikom asortimanu visokokvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe naših kupaca.
 • Izvor proizvoda: Naš tim stručnjaka pomno pronalazi i procjenjuje najnovija dostignuća u proizvodima za obnovljivu energiju. Informiramo se o novim tehnologijama, trendovima u industriji i zahtjevima kupaca kako bismo osigurali da naš portfelj proizvoda ostane ažuran i relevantan. Bliskom suradnjom s našim partnerima održavamo sveobuhvatan inventar sustava za pohranu energije, solarnih panela, vjetroturbina i drugih proizvoda za obnovljivu energiju.
 • Logistika i skladištenje: MFG koristi robusne logističke i skladišne sustave kako bi osigurao učinkovitu i pravovremenu isporuku proizvoda. Uspostavili smo mrežu pouzdanih transportnih partnera i strateški smještenih skladišta kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca. Naši najsuvremeniji skladišni objekti opremljeni su za rukovanje proizvodima s najvećom pažnjom, održavajući njihov integritet tijekom skladištenja i transporta.
 • Prilagođena rešenja: Shvaćamo da svaki kupac ima jedinstvene zahtjeve. MFG nudi personalizirana rješenja pružanjem prilagođenih paketa proizvoda i konfiguracija. Naš tim stručnih stručnjaka blisko surađuje s klijentima kako bi razumjeli njihove energetske potrebe, procijenili njihovu infrastrukturu i preporučili najprikladnija rješenja za obnovljivu energiju.
 • Tehnička podrška i obuka: MFG stavlja veliki naglasak na pružanje iznimne korisničke podrške. Naš iskusni tehnički tim spreman je odgovoriti na sve upite ili nedoumice u vezi s odabirom proizvoda, instalacijom ili radom. Nudimo sveobuhvatne programe obuke kako bismo kupce educirali o značajkama, prednostima i održavanju proizvoda za obnovljivu energiju, osiguravajući da izvuku optimalnu izvedbu i vrijednost iz svojih ulaganja.
 • Usluge nakon prodaje: Naša predanost zadovoljstvu kupaca proteže se izvan početne kupnje. MFG nudi sveobuhvatne usluge nakon prodaje, uključujući pomoć u jamstvu, podršku u održavanju i dostupnost rezervnih dijelova. Naš predani tim ostaje predan pomaganju klijentima da maksimiziraju dugovječnost i učinkovitost svojih sustava obnovljive energije.
 • Širenje tržišta i saradnja: MFG aktivno traži prilike za širenje tržišta i suradnju unutar industrije obnovljive energije. Istražujemo partnerstva s lokalnim poduzećima, državnim tijelima i organizacijama kako bismo promicali usvajanje rješenja za obnovljivu energiju u većem opsegu. Poticanjem suradnje i razmjene znanja pridonosimo rastu i razvoju sektora obnovljive energije.

Za više informacija možete nas kontaktirati klikom ovde, ili na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 • Koje vrste proizvoda distribuira MFG u oblasti obnovljivih izvora energije?

  MFG distribuira širok spektar proizvoda iz oblasti obnovljivih izvora energije. Naš cilj je da pružimo sveobuhvatan asortiman proizvoda koji zadovoljava različite potrebe i zahteve naših klijenata.

 • Kako mogu da postanem partner MFG-a za distribuciju?

  Da biste postali partner MFG-a za distribuciju, molimo vas da nas kontaktirate putem naše veb stranice ili putem kontaktnih podataka koje možete pronaći na sajtu. Naš tim će vas detaljnije informisati o našim partnerstvenim mogućnostima i procesu postavljanja saradnje.

 • Kako MFG osigurava kvalitet proizvoda koje distribuira?

  MFG sarađuje samo sa renomiranim proizvođačima i dobavljačima koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta. Naš tim stručnjaka pažljivo bira proizvode na osnovu njihove pouzdanosti, performansi i dugotrajnosti. Pored toga, vršimo redovnu kontrolu kvaliteta kako bismo osigurali da isporučujemo samo proizvode visokog standarda našim klijentima.

 • Kako se vrši isporuka proizvoda i koliko je brza?

  MFG ima dobro organizovan lanac snabdevanja i saradnju sa pouzdanim logističkim partnerima. Naš cilj je da isporučimo proizvode što brže i sigurnije moguće. Vreme isporuke zavisi od lokacije i dostupnosti proizvoda, ali uvek se trudimo da ispunimo narudžbine u najkraćem mogućem roku.

 • Da li MFG pruža tehničku podršku?

  Da, MFG pruža sveobuhvatnu tehničku podršku našim klijentima. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da odgovori na sva tehnička pitanja i pruži vam potrebne informacije o proizvodima, instalaciji i održavanju. Takođe organizujemo obuke i radionice kako bismo obezbedili da naši klijenti imaju adekvatno znanje i veštine za korišćenje proizvoda.